Att hålla ett seminarium under Almedalsveckan är ett effektivt sätt att engagera politiker och övriga intressenter. Seminariet skapar ramar för en konstruktiv dialog och lyfter upp ett viktigt ämne på den politiska agendan. På så vis skapas ett fundament, som kan vidareutvecklas efter veckan. Som plattform är seminariet en unik möjlighet att synliggöra och positionera sig för en rad aktörer och därmed utveckla sitt nätverk.

Vi hjälper er att formulera frågeställning och upplägg, koncept, sätta ihop panel, bjuda in deltagare och media, ta fram presentation, hitta passande moderator, marknadsföring, catering, lokaler, teknikutrustning, filmning, livesändning och fotografering under seminariet, sätta ihop mingelevent, söka alkoholtillstånd med mera. Vi tar kort och gott ett helhetsansvar för ert arrangemang.

 

Just D uppträder på ett kvällsevent som vi anordnat för kunds räkning

Kontakta oss

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Amedalsbyrån har över 20 års samlade kunskaper och erfarenheter från Almedalsveckan och är ett resultat av samverkan mellan Orakel PR och Kusinerna Kommunikation. Tillsammans kan vi erbjuda kunderna ett helhetskoncept på Almedalsveckan.

Kontakta oss för en lyckad Almedalsvecka: info@almedalsbyran.se

Skeppsbron 24, 621 58 Visby

Skeppsbron 8, 111 30 Stockholm